Mijn naam is Jan-Willem Slotboom. Ik ben een enthousiaste sociale ondernemer en ben in 2018 gestart met de dagbesteding: Theater Tegendraads. Een dagbesteding voor mensen met een beperking waar we theatervoorstellingen maken. Inmiddels is dit een succes en werken we hier met een enthousiast team op de maandag, dinsdag en woensdag. 

Op de overige dagen is er dus nog ruimte voor andere projecten. En dat is Stroom Mee geworden. Naast theater en muziek zijn boten en watersport mijn grote passie. Tijdens de eerste lockdown moest Theater Tegendraads haar deuren een aantal weken sluiten. Samen met een deelnemer die nog wel mocht komen ben ik mijn eigen bootje gaan opknappen. Dit was een succes. De zomers hierna voer ik al mijmerend over een boten werkplaats op de Friese meren. En nu is het moment daar. We gaan het doen. Een boten werkplaats voor mensen met een beperking. 

In een loods van 120m2, op een steenworp afstand van de havens in Wageningen, gaan we met een kleine groep (max.6.) kleine bootjes renoveren. 

Wat een geweldige combinatie. Theater, muziek en boten. Voor mij een droom die uitkomt.